SEO

Doorzoek onze site

SiteContent-SEO

 

Positionering van uw website in zoekmachines

 

Zeer regelmatig worden wij door onze klanten benaderd met vragen over positionering in zoekmachines (zoals Google, Yahoo) en de optimalisatie hiervan. Vaak zijn onze klanten op dat moment benaderd door zogenaamde SEO consultants die trachten hun diensten te verkopen.

Nu zullen wij hier niet meteen beweren dat al deze SEO consultants en de bedrijven waarvoor zij werken oplichters zijn, er zijn ook enkele zeer gerenommeerde SEO bedrijven, maar voorzichtigheid is zeker geboden. Dit is zeker het geval als door de SEO consultant zonder zorgvuldige analyse wordt beweerd dat top resultaten gegarandeerd zijn, de website bij duizenden zoekmachines zal worden aangemeld en dat de resultaten direct gerealiseerd worden en een permanent karakter hebben.

De oplichters onder de SEO consultants gebruiken een aantal technieken die u, zonder dat op de langere termijn het gewenste resultaat wordt bereikt, (veel) geld kosten en/of erger nog een verlaging van uw positie of zelfs een verwijdering van uw website uit de zoekresultaten opleveren. Populair bij deze SEO consultants zijn o.a. een gerealiseerde hoge ranking op een niet relevante zoekterm (waarna tot betaling dient te worden overgegaan) en/of het gebruik van technieken die niet door zoekmachines worden geaccepteerd zoals bijvoorbeeld cloaking (het voeden van search engine spiders met andere pagina's dan de reguliere bezoekers), hidden layers (het verstoppen van teksten achter plaatjes en/of verstoppen van tekst door de letters dezelfde kleur als de achtergrond te geven) en link pharming (sites die alleen zijn opgezet voor het produceren van links naar sites).

Gezien het belang dat een hoge positionering heeft en de beloftes die door dergelijke SEO consultants worden gedaan is het begrijpelijk dat veel bedrijven openstaan voor de aanbiedingen van de SEO consultants.

Wie in Google de term SEO intikt krijgt miljoenen resultaten te zien die allemaal over dit onderwerp gaan. Om uw leven iets te veraangenamen hebben wij getracht een korte en bondige samenvatting te maken van de belangrijkste onderdelen, zodat u zelf kunt bepalen of u met een SEO consultant in zee wilt gaan.
In de onderstaande stukken zullen wij de volgende onderwerpen aan bod laten komen:

  • Hoe werkt Google?
  • Wat is zoekmachine optimalisatie?
  • Wat doet Goldfish|design aan zoekmachine optimalisatie?

Hoofdmenu

Snel Contact
Contact gegevens

 
06 24 24 1003
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.goldfish-design.nl