Over ons

Doorzoek onze site

About UsWelkom op de website van goldfish|design, de website voor iedereen die op zoek is naar een partij waarmee aantrekkelijke en professionele websites gerealiseerd kunnen worden. Als klant zult u bij het gehele proces van de totstandkoming van uw website betrokken worden, zodat uiteindelijk een website ontstaat die zo optimaal mogelijk voldoet aan zowel uw eisen als, en dat is wellicht nog belangrijker, de eisen van uw doelgroep.

Goldfish|design is tot stand gekomen als gevolg van een behoefte in het Midden en Klein Bedrijf (MKB) aan professioneel ogende en tevens economisch verantwoorde websites. Goldfish|design begrijpt als geen ander de behoeften in het MKB en de gehele workflow is hier dan ook op afgestemd.

Als aansprekende voorbeelden hiervoor kunnen het gebruik van Joomla! als Content Management Systeem (CMS) en het gebruik van betaalbare webhosting via externe partijen worden genoemd.

Alle door Goldfish|design opgeleverde websites zijn gebaseerd op een CMS van de open source projecten Joomla! of Drupal. Naast het feit dat deze software vrij (geen licentie kosten) te gebruiken is, is men tevens niet afhankelijk van een (grote of juist kleine) software producent voor de doorlopende ontwikkeling van de software. Voor meer informatie over wat dit precies inhoud en wat Joomla! en Drupal voor uw website kunnen betekenen kunt u uiteraard op onze website (o.a. de frequently asked questions sectie (FAQ )) terecht.

Bijkomend voordeel van de keuze voor deze CMS software is dat deze samenwerkt met andere open source producten die op de servers van veel webhosters draaien, waardoor deze webhosters lagere tarieven in rekening kunnen brengen dan Webhosters die servers gebruiken die uitsluitend op van Microsoft afkomstige software draaien.

Goldfish|design heeft er voor gekozen om zelf geen webhosting diensten aan te bieden maar om in plaats daarvan gebruik te maken van de diensten van hierin gespecialiseerde professionele aanbieders. Voordeel voor u als website eigenaar is dat u zelf kunt kiezen voor een bepaalde webhoster (de op dat moment meest aantrekkelijke) en dat u na de oplevering van uw website geheel vrij bent om gebruik te (blijven) maken van onze diensten. Laat u de keuze liever aan ons over dan kan dat natuurlijk ook, Goldfish|design heeft goede contacten met een webhoster die is opgericht met als hoofddoel: "het aanbieden van kwalitatieve doch betaalbare webhosting voor particulieren, kleine en middelgrote ondernemingen".

Op onze website wordt u verder door ons geïnformeerd over de mogelijkheden van alle door ons geleverde diensten. Daarnaast hopen wij u snel te mogen begroeten voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Met vriendelijke groeten,

Het goldfish|design-Team.

Hoofdmenu

Snel Contact
Contact gegevens

 
06 24 24 1003
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.goldfish-design.nl